Serviciul poștal va electrifica camioanele până în 2026, în câștigul climatic pentru Biden

cometariu

Serviciul Poștal din SUA va achiziționa 66.000 de vehicule pentru a construi una dintre cele mai mari flote electrice din țară, au anunțat marți oficialii administrației Biden, apelând la unul dintre cele mai recunoscute vehicule de pe drumurile americane – camioane cu poștă albă – pentru a combate schimbările climatice.

Planurile oficialilor postali prevad achizitionarea a 60.000 de „vehicule de livrare de noua generatie” de la antreprenorul de aparare Oshkosh, dintre care 45.000 vor fi electrice, a declarat generalul Postmaster Louis DeJoy pentru Washington Post. De asemenea, agenția va achiziționa 46.000 de modele de la producătorii auto tradiționali, dintre care 21.000 vor fi electrice.

Serviciul Poștal va cheltui 9,6 miliarde de dolari pentru vehicule și infrastructura asociată, au spus oficialii, inclusiv 3 miliarde de dolari din Legea de reducere a inflației, președintele Biden și proiectul de lege de referință al democraților privind clima, sănătatea și impozitele către Congres.

Până în 2026, agenția intenționează să cumpere aproape exclusiv camioane de livrare neutre din punct de vedere al carbonului, a spus DeJoy. Este o realizare majoră pentru agenda climatică a Casei Albe, care se bazează în mare măsură pe reducerea gazelor cu efect de seră de la vehicule.

„Este minunat că Serviciul Poștal este în fruntea mișcării către vehicule electrice curate, cu lucrătorii poștale ca ambasadori”, a declarat John Podesta, consilier principal la Casa Albă pentru inovarea în energie curată. „Îi va face pe oameni să se gândească: „Dacă lucrătorul poștal care ne livrează cadourile de Crăciun… conduce un vehicul electric, pot conduce și eu unul”.

Agenția poștală trebuie să-și înlocuiască flota de camioane vechi de 30 de ani, care nu are aer condiționat, airbag-uri și alte dotări standard de siguranță. Au doar 8,2 mpg. La un eveniment de marți la sediul Serviciului Poștal din Washington, DeJoy a glumit că „vehiculele cu durată lungă de viață” erau „mai potrivite muzeelor ​​decât transportatorilor noștri muncitori”.

El a adăugat că agenția sa va începe „imediat” să pregătească facilități pentru a accepta vehiculele, un proces care a început cu luni în urmă, când DeJoy a condus o reorganizare a agenției pentru a îmbunătăți procedurile de manipulare a corespondenței și facilitățile rutelor de livrare.

Camioanele USPS nu au airbag-uri sau aer condiționat. au 10 mpg. Și au fost revoluționari.

Călătoria de opt ani pentru procurarea de noi vehicule a fost grea și marcată de bătălii politice. Oficialii de la Casa Albă au criticat o propunere anterioară de achiziții și au spus că instanțele sau Congresul ar putea interveni pentru a bloca achiziționarea de camioane de livrare care aruncă carbon, care prezintă un risc permanent pentru planetă și sănătatea publică.

Electrificarea flotei este un pilon important al planului lui Biden de combatere a creșterii temperaturilor globale. Biden a ordonat guvernului federal să cumpere doar vehicule cu emisii zero până în 2035. Cu peste 217.000 de vehicule, Serviciul Poștal deține cea mai mare pondere din flota civilă a guvernului SUA.

„Se stabilește ștacheta pentru restul guvernului federal și, mai important, pentru restul lumii”, a declarat Brenda Mallory, președintele Consiliului pentru Calitatea Mediului de la Casa Albă, la evenimentul de marți.

Promotorii de vehicule electrice și activiștii de mediu au spus că o flotă poștală electrică ar putea fi un impuls major pentru investiția industriei auto în vehicule curate.

Oficialii administrației Biden speră că îi va convinge pe concurenții Serviciului Poștal să-și accelereze propriile angajamente privind schimbările climatice, dintre care multe se bazează pe camioane de livrare fără carbon.

„Cred că pune presiune și asupra lor pentru a-și îmbunătăți jocul”, a spus Podesta pentru The Post într-un interviu de luni. „Dacă Serviciul Poștal poate veni cu acest tip de plan agresiv, publicul se așteaptă ca aceste companii care au făcut aceste anunțuri pe termen lung să ajungă din urmă în termen scurt”.

Amazon, al cărui fondator Jeff Bezos deține The Post, s-a angajat să obțină emisii nete de carbon zero până în 2040 și deține un pachet de aproape 20% în producătorul de camioane electrice Rivian. Adună o armată de 100.000 de vehicule electrice Rivian pe care speră să le aibă pe drumuri până în 2030.

FedEx s-a angajat să opereze neutre din carbon până în 2040, cu planuri de a-și electrifica complet flota de preluare și livrare până atunci. El a promis că va cumpăra exclusiv vehicule electrice până în 2030.

UPS intenționează să devină neutru în carbon până în 2050 și să utilizeze 40% combustibili alternativi până în 2025.

Serviciul Poștal va continua să achiziționeze vehicule cu motor cu ardere internă, deoarece jumătate din flotă este încă dube și camioane de livrare care parcurg distanțe mai mari pentru a transporta corespondența între orașe și state.

Serviciul Poștal își restructurează rețeaua extinsă de procesare și livrare a corespondenței pentru a minimiza transportul inutil și pentru a adapta facilități specifice pentru vehiculele electrice. Acesta va concentra curierii în locații centralizate în loc să folosească oficiile poștale din orașele mici pentru a profita de infrastructura existentă și de economiile de costuri asociate vehiculelor electrice.

Membrii Congresului au citat în mod special o flotă de poștă electrică ca îndulcitor pentru a trece în primăvară o revizuire financiară majoră a Serviciului Poștal. Actul de reformă a serviciilor poștale a ușurat cerințele agenției pentru finanțarea planului de pensii, oferind flexibilitate financiară pentru a înlocui flota de livrare, a spus DeJoy.

Senatul aprobă revizuirea USPS în valoare de 107 miliarde de dolari, lăudând rolul agenției poștale în răspunsul la pandemie

„Pe măsură ce traiectoria noastră financiară s-a îmbunătățit, pe măsură ce strategia noastră de livrare a evoluat și cu ajutorul fondurilor Congresului pentru a ne facilita ambiția, am fost foarte bine poziționați să mergem mai departe cu planuri mai favorabile pe care toți să le strângă”, a spus DeJoy marți.

Senatorul Gary Peters (D-Mich), care a colaborat cu DeJoy pentru a elabora această legislație, a declarat într-o declarație că vehiculele electrice vor face flota „mai sigură, mai eficientă din punct de vedere energetic și mai ieftin de operat pe termen lung”. Senatorul Thomas R. Carper (D-Del.), o voce principală în problemele poștale, a promis că va „menține presiunea până când 100% din flota de livrare a USPS funcționează cu energie curată”.

Flota guvernamentală cu zero emisii a lui Biden începe cu USPS

Când Serviciul Poștal a lansat primul său plan de înlocuire a vehiculelor în 2021, doar 10% din flotă era de așteptat să fie electrică. Restul ar fi camioane pe benzină – consumând o economie de combustibil de 8,6 mpg cu aerul condiționat activat – care ar putea fi adaptate la alimentarea bateriei la o dată ulterioară prin schimbarea pieselor de sub capotă. Dar oficialii poștale au abandonat rapid această strategie din cauza costurilor și complexității tehnice.

Democrații din Congres, oficialii de stat și activiștii de mediu au fost înfuriați. Șaisprezece state, plus Districtul Columbia, au dat în judecată pentru a bloca planul de energie electrică de 10%, la fel ca unele dintre cele mai importante grupuri ecologiste ale țării.

Podesta a spus că l-a confruntat pe DeJoy cu privire la planurile agenției sale când cei doi au început să vorbească în septembrie. La acel moment, Serviciul Poștal a spus că 40% din noile camioane ar fi vehicule electrice.

„I-am spus că cred că planurile inițiale sunt total inadecvate”, a spus Podesta, care a descris conversațiile ca fiind prietenoase și proactive. „Cred că am crezut că este esențial pentru succesul nostru și în general [climate change] program. Așa că am atacat, l-am împins, el a împins înapoi și noi am împins înapoi.

DeJoy a spus că Podesta a fost „receptiv” și a ajutat la depășirea problemelor bugetare cronice ale agenției poștale.

„Misiunea noastră este să livrăm mai întâi corespondența la 163 de milioane de adrese și, în măsura în care ne putem alinia cu alte misiuni ale altor agenții și ale președintelui, vreau să fac asta”, a spus DeJoy.

Unii dintre cei mai înverșunați critici ai Postmasterului au lăudat anunțul. Adrian Martinez, un avocat al grupului activist pentru schimbările climatice Earthjustice, care conduce un proces împotriva agenției de achiziții de vehicule, a numit noul plan de achiziție de camioane „o schimbare majoră în flota federală”.

„În cursul unui an, am trecut de la un plan USPS de a cumpăra camioane cu economia de combustibil a unui Hummer de la sfârșitul anilor 1990 la un angajament vizionar de a moderniza livrarea corespondenței din SUA cu camioane electrice”, a spus el. „Suntem recunoscători administrației Biden pentru că a intervenit pentru a ne pune pe drumul cel bun pentru un viitor electric.”

Acțiunile Oshkosh, cu sediul în Wisconsin, au crescut cu peste 1,4% marți. Într-o declarație de titluri de valoare din octombrie, compania a avertizat că se confruntă cu întârzieri de proiectare și construcție a fabricii legate de camioanele noi ale Serviciului Poștal, precum și de „provocări” legate de recrutarea și pregătirea de noi lucrători pentru a construi vehiculele în Spartanburg.

Decizia companiei de a construi camioanele acolo i-a înfuriat pe unii activiști și oficiali sindicali. Angajații din Oshkosh Wisconsin sunt reprezentați de puternicii United Auto Workers, iar legile muncii din Carolina de Sud susțin mai puțin organizația.

„Faptul că nu au existat angajamente ca vehiculele să fie luate de sindicate este o omisiune flagrantă pentru o administrație care se mândrește că este pro-unionist”, a declarat Porter McConnell, director de campanie la grupul pentru drepturile consumatorilor Take on Wall Street și co- fondator al Coaliției Salvați Poșta. „Vom lua în considerare anunțurile viitoare care se angajează ca Oshkosh și vehiculele comerciale standard să fie fabricate de sindicat, ceea ce știm că este pe deplin fezabil”.

Serviciul poștal al Statelor Unite: Ce trebuie să știți

Biden îi înlătură pe principalii susținători DeJoy: Președintele Biden a făcut două numiri în Consiliul Serviciului Poștal pentru a înlocui aliații cheie ai generalului poștal Louis DeJoy

Întrebări frecvente USPS: Pentru că serviciul poștal vă va percepe mai mult pentru corespondența mai lentă

DeJoy menține legături financiare cu fosta firmă: XPO Logistics plătește directorul general de poștă Louis DeJoy și afacerilor de familie cu cel puțin 2,1 milioane USD anual pentru închirierea a patru clădiri de birouri

Ancheta FBI: FBI-ul investighează generalul poștal Louis DeJoy în legătură cu strângeri de fonduri politice din trecut

Întrebări frecvente: Cum funcționează consiliul de administrație al USPS

Planul de corespondență pe 10 ani al DeJoy: Include reduceri ale orelor poștale și termene de livrare prelungite

Adevărat sau fals: Opt concepții greșite comune despre USPS

Sondaj: Americanii spun că USPS ar trebui să fie condus ca un serviciu public, nu ca o companie

Timbre: USPS crește prețul timbrului la 58 de cenți

Sursa: worldnewsera.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni si conditi si Politica de confidentialitate.

Related News

Browse by Category

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?