Fantezii, romantism contemporan și multe altele

 • Când scântei zboară

  Când scântei zboară de Helena Hunting este de 1,99 USD! Aceasta este o poveste de dragoste între prieteni și iubiți cu doi cei mai buni prieteni care sunt colegi de cameră. Mi s-a părut bine, chiar dacă am simțit că personajele principale mă enervează mai mult decât de obicei. Ai citit asta?

  Fascinant, distractiv și incitant…Când scântei zboară Helena Hunting este cel mai bun!

  Avery Spark își trăiește cea mai bună viață. Între prietenii ei, surorile ei și Spark House, hotelul de evenimente al familiei ei, nu are prea mult timp pentru altceva, în special pentru relații. Preferă să iasă cu cel mai bun prieten și coleg de cameră, Declan McCormick, decât să se ocupe de scena întâlnirilor. Dar totul se schimbă atunci când este într-un accident de mașină și are nevoie de cineva care să aibă grijă de ea în timp ce se vindecă.

  Declan evită relațiile, oferindu-i o reputație de playboy pe care o trăiește atunci când pune o aventură de o noapte înaintea promisiunii pe care i-a făcut-o lui Avery. Deși s-ar putea să nu fi fost el cel care a condus mașina, el se simte responsabil pentru rănile lui Avery și este hotărât să-l revanșeze asumând rolul de îngrijitor.

  Nu știau ei că, cu cât petrec mai mult timp în poziții compromițătoare, atracția pe care au refuzat să o recunoască devine imposibil de ignorat. Când în sfârșit cedează în fața scânteii dintre ei, niciunul dintre ei nu este pregătit pentru consecințe. Dragostea lor este fragilă și o lovitură din trecut va fi suficientă pentru a spulbera totul.

  Adaugă la lista de lectură Goodreads →

  Această carte este în vânzare la:

  În calitate de afiliat Amazon, câștigăm din achiziții eligibile.

  De asemenea, putem folosi link-uri afiliate în postările noastre, cum ar fi
  bine. Mulțumesc!

 • Regele Wyld

  Regii Wyld de Nicholas Eames

  RECOMANDAT: Regele Wyld de Nicholas Eames este de 2,99 USD! Regina Beverly Jenkins a sfătuit acest lucru într-un podcast anterior:

  Cartea este grozavă! E amuzant să râzi pe rând. Scrisul este minunat.

  Clay Cooper și gașca lui au fost cândva cei mai buni dintre cei mai buni – cel mai rău, mai murdar și cel mai de temut grup de mercenari din această parte a Heartwyld-ului.

  Zilele lor de glorie s-au dus de mult, mers au dispărut și sunt fie bătrâni, grași, beți, fie o combinație a celor trei. Apoi, un fost coleg de trupă apare pe ușa lui Clay cu o cerere de ajutor. Fiica lui Rose este prinsă într-un oraș asediat de o sută de mii de inamici puternici și însetați de sânge. Saving Rose este genul de misiune la care s-ar înscrie numai cei mai curajoși sau cei mai proști.

  E timpul să reunim trupa pentru un ultim turneu prin Wyld.

  Adaugă la lista de lectură Goodreads →

  Această carte este în vânzare la:

  În calitate de afiliat Amazon, câștigăm din achiziții eligibile.

  De asemenea, putem folosi link-uri afiliate în postările noastre, cum ar fi
  bine. Mulțumesc!

 • Viața sinceră a Meenei Dave

  Viața sinceră a Meenei Dave de Namrata Patel

  Viața sinceră a Meenei Dave de Namrata Patel este de 1,99 USD! Acest lucru a fost menționat anterior pe site. Cred că aceasta include mai multă ficțiune pentru femei sau ficțiune cu elemente romantice puternice. Ai citit asta?

  O femeie pornește într-o călătorie neașteptată în trecutul ei într-un roman captivant despre identitate, secrete de familie și redescoperirea nevoii de apartenență.

  Meena Dave este un fotojurnalist și un nomad. Nu are familie, nici adresă permanentă și nici atașamente pe termen lung, preferând să observe lumea de la distanță prin obiectivul camerei sale. Dar viața singuratică a Meenei este răsturnată cu susul în jos când moștenește în mod neașteptat un apartament într-o piatră brună victoriană din istoricul Back Bay din Boston.

  Deși impulsul Meenei este să-l vândă și să se miște în continuare, ea decide să-și folosească instinctele jurnalistice pentru a urmări povestea care a condus-o la casa unui străin. Este un mister care vine cu o mulțime de indicii ascunse, un trio de mătuși indiene impozante și un vecin frumos de alături. Pentru Meena, este o oportunitate pentru noi prietenii, comunitate și cultură pe care nu le-a crezut niciodată posibile. Și o fereastră către trecutul ei la care nu se aștepta niciodată.

  Acum că tot ceea ce este necunoscut pentru Meena intră în atenție, ea trebuie să împace cine vrea să fie cu cine este cu adevărat.

  Adaugă la lista de lectură Goodreads →

  Această carte este în vânzare la:
  • Disponibil pe Amazon

  În calitate de afiliat Amazon, câștigăm din achiziții eligibile.

  De asemenea, putem folosi link-uri afiliate în postările noastre, cum ar fi
  bine. Mulțumesc!

 • Regatul Podului

  Regatul podului de Danielle Jensen

  Regatul Podului de Danielle L. Jensen are 99c! Aceasta este o nouă poveste de dragoste pentru adulți, care ar putea funcționa bine pentru fanii lui Sarah J. Maas și Jennifer Armentrout. Ellen l-a revizuit și i-a dat un C+, observând că, deși le-a plăcut în mare parte experiența de lectură, tranziția către un final uluitor a fost frustrantă.

  Ce se întâmplă dacă te-ai îndrăgostit de singura persoană pe care ai jurat să o distrugi?

  Lara are un singur gând pentru soțul ei în ziua nunții lor: Îți voi aduce împărăția în genunchi. O prințesă antrenată din copilărie pentru a fi un spion mortal, Lara știe că Regatul Pod reprezintă atât răul legendar, cât și promisiunea legendară. Singura rută printr-o lume devastată de furtuni, Regatul Pod controlează toate comerțul și călătoriile între țări, permițând conducătorului său să se îmbogățească și să-și priveze inamicii, inclusiv patria Larei. Așa că, atunci când este trimisă ca mireasă sub pretextul îndeplinirii unui tratat de pace, Lara este gata să facă tot ce este necesar pentru a sparge apărarea impenetrabilului Regat al Podului.

  Dar pe măsură ce se infiltrează în noua ei casă – un paradis luxuriant înconjurat de mări furioase – și îl întâlnește pe noul ei soț, Aren, Lara începe să se întrebe unde se află adevăratul rău. Peste tot în jurul ei vede un regat care se luptă pentru supraviețuire, iar în Aren un bărbat care protejează cu înverșunare poporul său. Pe măsură ce misiunea ei o conduce la o înțelegere mai profundă a luptei pentru stăpânirea podului, Larei îi este imposibil să ignore atracția fierbinte dintre ea și Aren.

  Cu scopul aproape la îndemână, Lara va trebui să-și decidă propriul destin: va fi ea distrugătorul unui rege sau salvatorul poporului ei?

  Adaugă la lista de lectură Goodreads →

  Această carte este în vânzare la:

  În calitate de afiliat Amazon, câștigăm din achiziții eligibile.

  De asemenea, putem folosi link-uri afiliate în postările noastre, cum ar fi
  bine. Mulțumesc!

Nu vrei să ratezi o vânzare de cărți electronice? Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi ofertele disponibile pentru fiecare săptămână
Vineri.

Postând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră de identificare personală în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

↑ Înapoi sus

Consultați cele mai recente știri din lume sub link-urile:
Știri Mondiale || Ultimele știri || Știri din SUA

Link sursă

Sursa: worldnewsera.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni si conditi si Politica de confidentialitate.

Related News

Browse by Category

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?