Ciocolată, Loretta Chase și multe altele

 • Ești o chestie sexy

  RECOMANDAT: Lucru sexy de Cat Rambo este de 2,99 USD! Carrie a citit asta și i-a dat B+:

  O recomand fanilor Farscape, Firefly, relațiilor complicate și emisiunilor de gătit. Dacă familia și mâncarea sunt găsite, vă veți bucura de această carte, deși rețineți că tonul vesel devine temporar înfricoșător și trist atunci când pirații se implică.

  Tocmai când credeau că sunt plecați…

  Stația TwiceFar se află la marginea universului cunoscut și tocmai așa îi place lui Niko Larson, fostului amiral al Marii Armate a Minții Stupului.

  Retrasă și în sfârșit eliberată de războiul de cucerire în curs, Niko și rămășițele fostei ei unități se mulțumesc să-și petreacă restul zilelor lucrând la restaurantul pe care l-au construit împreună, Ultima șansă.

  Dar unele războaie nu pot fi scăpate niciodată și, spre deosebire de Hivemind, unii inamici nu se mulțumesc să-i lase pe bătrânii soldați să plece. Niko și echipajul său sunt forțați să urce pe o navă simțitoare convinși că a fost furată și trebuie să supraviețuiască mașinațiilor unui rege pirat sadic dacă speră să mențină în viață visul Ultima șansă.

  Adaugă la lista de lectură Goodreads →

  Această carte este în vânzare la:

  În calitate de afiliat Amazon, câștigăm din achiziții eligibile.

  De asemenea, putem folosi link-uri afiliate în postările noastre, cum ar fi
  bine. Mulțumesc!

 • Citeste printre randuri

  Citiți Între rânduri de Rachel Lacey

  Citeste printre randuri de Rachel Lacey este de 1,99 USD! Acesta este un romantism contemporan f/f care a fost prezentat atât în ​​Book Beat, cât și în Hide You Wallet. A fost, de asemenea, o selecție Amazon First Reads, așa că verificați de două ori cititorul dvs. înainte de a cumpăra!

  De la autoarea premiată Rachel Lacey vine o poveste de dragoste jucăușă despre proprietarul unei librării din Manhattan și un autor izolat, care iubește să se urască și să se urăască.

  Cărțile sunt viața lui Rosie Taft. Și de când a preluat îndrăgita librărie a mamei sale din Manhattan, au devenit și casa ei. Singurul lucru care lipsește este romantismul ei din viața reală, precum cele despre care adoră să citească, iar Rosie are o idee despre cine i-ar plăcea să o înnebunească. A legat o prietenie cochetă online cu autorul lesbian de ficțiune Brie și ce poate fi mai romantic decât să se îndrăgostească de autorul său preferat?

  Jane Breslin lucrează din greu pentru a-și păstra viața profesională și cea personală strict separate. Ziua lucrează pentru compania de dezvoltare imobiliară a familiei. Noaptea, ea își pune partea de foc pe hârtie sub pseudonimul ei: Brie. Jane nu a avut prea mult noroc cu viața ei amoroasă, dar legătura ei online cu un cititor fidel o face pe Jane să se întrebe dacă ar putea fi ea.

  Când Rosie află că chiria de la librăria ei a fost reziliată de compania lui Jane, romantismul se estompează în uitare. Chiar dacă nu sunt de acord, nu se poate nega că scânteile zboară ori de câte ori sunt împreună. Când identitățile lor online vor fi dezvăluite, va putea Jane să-și scrie propriul drum către un final fericit sau inima lui Rosie este o carte închisă?

  Adaugă la lista de lectură Goodreads →

  Această carte este în vânzare la:
  • Disponibil pe Amazon
  • Barnes & Noble

  În calitate de afiliat Amazon, câștigăm din achiziții eligibile.

  De asemenea, putem folosi link-uri afiliate în postările noastre, cum ar fi
  bine. Mulțumesc!

 • Sărutul de ciocolată

  Sărutul de ciocolată al Laurei Florand

  RECOMANDAT: Kis Ciocolatas de Laura Florand costă 1,99 USD! Iată ce are de spus Sarah:

  Îmi place această carte. Când vorbesc despre călătoriile prin cărțile pe care le citesc, acesta este un titlu care îmi vine primul în minte. Este o poveste de dragoste contemporană plasată la Paris și este a doua dintr-o serie, deși nu am citit-o pe prima și mi-a plăcut aici.

  Inima Parisului

  Bun venit la Maison des Sorcières. Acolo unde vitrina este o pădure fermecată de dulciuri, o colecție de pălării conice încântă privirea, iar obișnuiții ronțăie vrăjitoare de ciocolată din porțelan imaginativ nepotrivit. În micuța lor bucătărie albastră, Magalie Chaudron și cele două mătuși ale ei transformă dorințele în oale clocotite de ceresc. chocolate chau.

  Dar nicio dorință nu-i va elibera de intrusul Philippe Lyonnais, care are curajul să deschidă una dintre patiseriile sale de renume mondial chiar pe stradă. Creațiile lui Philippe par să aibă o magie proprie, atrăgând mulțimi de femei frumoase pe micuța lor insulă din mijlocul Senei și chiar ispitind-o pe Magalie să se aventureze din turnul ei de fildeș și să-și asume o șansă, o gustare. . .un sarut.

  Prințese pariziene, vrăjitoare de ciocolată, patiser prinți și urări dulci: o poveste de dragoste încântătoare si ciocolata.

  Adaugă la lista de lectură Goodreads →

  Găsiți pe Scribd →

  Această carte este în vânzare la:

  În calitate de afiliat Amazon, câștigăm din achiziții eligibile.

  De asemenea, putem folosi link-uri afiliate în postările noastre, cum ar fi
  bine. Mulțumesc!

 • Domnișoară Minunată

  Miss Wonderful de Loretta Chase

  A duce dorul Minunat de Loretta Chase este de 2,99 USD! Aceasta este prima carte din Frații Carsington serial, despre care știu că este iubit aici. Care carte din serie este preferata ta? Crezi că rezistă?

  Alistair Carsington își dorește cu adevărat să nu iubească atât de mult femeile. Pentru a scăpa de cele mai rele impulsuri ale lui, pleacă într-un loc departe de civilizație: Derbyshire, iarna!

  Ajuns acolo, speră să evite ispita și să-i plătească înapoi pe prietenul care i-a salvat viața pe câmpurile din Waterloo. Dar acest obiectiv înalt îl aduce direct în opoziție cu domnișoara Mirabel Oldridge, o femeie la fel de inteligentă, voită și vicleană ca și el – și incredibil de irezistibilă.

  Mirabel Oldridge are deja mâinile pline, ținându-și tatăl strălucit și excentric departe de necazuri.

  Ultimul lucru de care are nevoie este un aristocrat extraordinar de atrăgător și strălucit care să-i amintească că are o inimă – ca să nu mai vorbim de un trup despre care ea pretinde că este îmbrăcat atât de elegant încât să o dezbraci este practic o datorie civică.

  Adaugă la lista de lectură Goodreads →

  Această carte este în vânzare la:

  În calitate de afiliat Amazon, câștigăm din achiziții eligibile.

  De asemenea, putem folosi link-uri afiliate în postările noastre, cum ar fi
  bine. Mulțumesc!

Nu vrei să ratezi o vânzare de cărți electronice? Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi ofertele disponibile pentru fiecare săptămână
Vineri.

Postând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră de identificare personală în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

↑ Înapoi sus

Consultați cele mai recente știri din lume sub link-urile:
Știri Mondiale || Ultimele știri || Știri din SUA

Link sursă

Sursa: worldnewsera.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni si conditi si Politica de confidentialitate.

Related News

Browse by Category

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?