V-Wars – serialul “obsesie” al momentului

De joi 5 decembrie, fanii inraiti il pot revedea pe Ian Somerhalder in cel mai frumos serial cu vampiri al momentului. Da, iarasi un serial cu vampiri. Iata insa mai multe despre acest serial cu vampiri de pe Netflix care nu seamana deloc cu « The Vampire Diaries ».

Despre ce este vorba?

Serialul « V-Wars » este noul serial fantastic de pe Netflix cu Ian Somerhalder in rol principal. Vechea vedeta din “The Vampire Diaries” are aici rolul unui medic, Luther Swann, care trebuie sa faca fata propagarii unei epidemii care transforma toti oamenii in vampiri.

Iar pe masura ce timpul trece, societatea se gaseste scindata in doua parti, cu oamenii pe de o parte si cu vampirii pe de o alta parte, care isi cer drepturile. Totul devine insa foarte personal pentru Dr. Swann deoarece cel mai bun prieten al sau, Michael face parte si el din categoria persoanelor contaminate. In plus, devine liderul unui grup extrem de periculos de vampiri.

Cine joaca in acest serial?

Il avem deci pe Ian Somerhalder care are rolul lui Dr. Swann, avand de data aceasta un rol cu totul diferit fata de vampirul cu care eram noi obisnuiti. De data aceasta este uman. Cel mai bun prieten al sau, Michael Fayne, este interpretat de catre Adrian Holmes din « Arrow ». Aici il putem regasi si pe Peter Outerbridge – « Orphan Black », Laura Vandervoot, din « Smallville » si « Bitten », dar si pe Kyle Breitkopf, Jacky Lai sau Kimberly Sue Murray. In plus, trailerul de la serial ne-a dezvaluit-o si pe Nikki Reed din „Twilight” .

Serialul ne face sa ne gandim la un altul. Punctul de plecare al acestui serial ne face sa ne gandim la cel de la „The Strain”, serialul lui Guillemo Del Toro, in care pasagerii unui avion sunt tansformati in vampiri din cauza contactului cu un virus.

De altfel, ideea de a vedea lumea divizata un doua intre creaturi supranaturale si oameni, acre se bat pentru suprematie, ne face si ea sa ne gandim la alte seriale.

Dar chiar daca acest serial este promovat drept unul cu vampiri, acesta mai abordeaza si alte teme actuale precum mediul. Iata deci detaliul care schimba deci totul.

Serialul este de fapt unul progresist si abordeaza deci foarte multe teme actuale, cum ar fi si schimbarile climatice. Este cel mai frumos amestec de actiune, de probleme in iubire, cercetare si probleme cu mediul.

Lasă un răspuns