V-Wars – 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre serialul cu Ian Somerhalder

De curand a aparut pe platforma Netflix mult asteptatul serial cu celebrul vampir, Ian Somerhalder. Cu aceasta ocazie, iti prezentam care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre acest serial. Unele dintre ele te vor surprinde cu siguranta.

Serialul este inspirat de carti. La fel ca si multe alte seriale, „V-Wars”, este inspirat de carti. Acesta este adaptarea cartilor comics semnate de Jonathan Maberry. Franciza literara poarta acelasi nume. Si imbina de minune actiunea, genul horror si suspansul. De altfel, autorul sau lucreaza drept consultant si producator executiv la serialul Netflix.

Ian Somerhalder a refuzat initial rolul. Cel care a obtinut rolul doctorului Luther Swann a refuzat initial oferta „V-Wars”. Dupa ce a ptrecut opt ani in rolul lui Damon Salvatore in „The Vampire Diaries” , Ian Somerhalder nu a fost prea incantat de ideea de juca din nou rolul unui vampir. Dar dupa ce citit cartile din care se inspira serialul, a accepta pana la urma rolul.

Serialul nu este unul supranatural. Autorul Jonathan Maberry, care este cel care a gandit celebrele carti comics de unde se inpira serialul, vorbeste despre serial mai bine ca oricine. Acesta a spus despre serial ca este primul despre vampiri care nu este insa supranatural. Este chiar un serial bazat pe stiinta. Adica vorbeste despre evolutie, despre ADN si despre ce se intampla atunci cand recunoastem ca nu mai suntem cu adevarat ceea ce suntem si ca devenim o cu totul alta specie. Vampirii fac parte din urmatoarea etapa a evolutiei umane, adica ca ne devanseaza, la fel cum am devansat si noi omul din Neandertal.

O reuniune Smalville. Daca in marea lor majoritate, fanii Ian Somerhalder isi amintesc de acesta datorita prestatiei sale din celebrul „The Vampire Diaries”, nu trebuie sa uitam ca acesta a jucat si in „Smalville”. „V-Wars” ofera de altfel o reuniune a trei actori din serialul cult. Aici ii putem regasi deci pe langa Ian Somerhalder, pe Laura Vandervoort si pe Adrian Holmes.

Vampirii nu sunt deloc sexy in acest serial. Pentru a incheia, trebuie sa te avertizam ca vampirii de aici nu te vor face sa ai fantezii cu ei. Ba din contra. Creaturile de aici sunt cu adevarat terifiante. In alte seriale, vampirii chiar erau inspaimantatori sau amuzanti. Aici nu. Ba din contra. Ca si cum ai sta langa un leu pe canapea.

Lasă un răspuns