Top filme horror pentru 2021

Freaky, Saw, Halloween Kills, Resident Evil, Paranormal Activity 7, Conjuring 3, Monster Hunter, Candyman, dar si Army Of The Dead sau Red Dot… iata cateva titluri care te asteapata sa it idea fiori reci pe sira spinarii in acest an.

Actualitatea horror/survival/fantasy promite deci sa fie foarte bogata in 2021. Cu siguranta ca are multe continuari si reboot-uri, dar si proiecte originale.

Army Of The Dead. La 15 ani dupa cel mai reusit film, Dawn Of The Dead, realizatorul de la 300 sau Batman V Superman regaseste univerul apocaliptic imaginat de catre George A Romero in continuarea Army Of The Dead.

Freaky. Imagineaza-ti un amestec intre Freaky Friday si Happy Birthdead. Cu un strop de Scream. In orice caz, aceste lucruri ni le propune noul film Freaky.

Resident Evil. Un film care promite o reintoarcere la surse in spiritul jocurilor video. Aici nu va aparea insa celebra Mila Jovovich, ci Kaya Scodelario din Crawl sau Labirint.

Red Dot. Este un film de survival de origine suedeza care ar putea sa creeze supriza. Un cuplu pleaca in camping in nordul tarii si se trezeste ca este vanat de un misterios tragator.

Monster Hunter. Paul W Anderson o aduce pe marile ecrane pe Mila Jovovich mai badass ca niciodata in universul jocului Monster Hunter. Monstrii cat vezi cu ochii deci.

Conjuring 3. Patrick Wilson si Vera Farmiga se reintorc in partea a treia a filmului unde este vorba despre Procesul Demonului, o afacere terifianta care i-a socat chiar si pe producatorii de la Warren.

Oxygene. Dupa Crawl, francezul Alexandre Aja revine in Franta cu un survival thriller produs de Netflix. Melanie Laurent se tezeste intr-o zi fara sa isi mai aminteasca ce s-a intamplat, intr-o capsula criogenica, care incepe sa piarda din oxigen.

Godzilla vs. Kong. Iata cel mai interesant film cu monstri din 2021. Amanat in 2020, este un film care risca sa fie mai distructiv ca niciodata.

Lasă un răspuns