The Umbrella Academy: vă spunem totul chiar acum despre sezonul 3

Da, The Umbrella Academy va avea un sezon cu numarul 3 spre marea bucurie a fanilor din intreaga lume. Noile episoade urmeaza sa fie lansate in februarie 2021…iata tot ce stim despre sezonul 3 al serialului The Umbrella Academy.

Data difuzarii. Da, va exista un sezon cu numarul 3 insa inca nu stim cu exactitate data difuzarii. Va trebui mai mult ca sigur sa avem rabdare pana anul viitor in februarie pentru ca noile episoade sa fie incarcate pe platforma. Au fost necesare opt luni de post-productie intre sfarsitul filmarilor pentru sezonul 2 si postarea online de Netflix.

Actorii din sezonul 3. Fii linistit, toti membrii echipei The Umbrella Academy se vor reintoarce pentru noul sezon. Vanya, Luther, Allison,, Klaus, Diego si chiar Ben. Sir Reginald Hargreeves va fi si el prezent. Tinem pumnii pentru a o regasi pe Ritu Arya care o interpreta pe surprinzatoarea Lila in sezonul 2.

The Umbrella Academy, intriga. In episodul final al sezonului 2, in timp ce se indreptau spre ferma lui Sissy pentru a-l proteja pe micutul Harlan de propriile sale puteri, copiii Hargreeves lupta impotriva Consiliului si agentilor de elita. Dupa ce reuseste sa invinga aceasta armata, cu totii au fost nevoiti sa lupte impotriva lui Lila, care isi dorea cu orice pret sa se razbune pe Numarul 5, adevaratul ucigas al parintilor sai biologici.

Echipa Umbrella Academy alaturi de Tom Hopper si-a dat seama ca aceasta din urma este si ea dotata cu super puteri care le permite sa le copieze pe cele ale adversarilor sai. S-a nascut si ea pe data de 1 octombrie 1989 ca si ceilalti?

Vanya a reusit sa puna stapanire pe puterile lui Harlan. Insa, vom descoperi mai tarziu ca acesta din urma poseda inca capacitatea de a face obiectele sa leviteze.

Lasă un răspuns