The Good Fight – Serialul în care avocatele atacă dur

Dupa ce si-a dedicat viata carierei de avocat, eleganta si talentata Diane Lockhart intoarce pagina si decide ca a sosit vremea sa se retraga si sa se bucure de pensie. Vila in Provence, lavanda, soare…

Un vis la care se vede insa fortata sa renunte foarte repede, din cauza unui eveniment neasteptat. Cariera, prietenii, familie, viata acesteia va fi data peste cap.

Serialul The Good Fight este de trei ori mai puternic decat The Good Wife. Un spin-off este mereu privit si primit cu reticenta de catre fanii operei originale. Se intreaba daca intriga va fi la fel de captivanta, daca scenariul se va ridica la inaltimea asteptarilor si daca vor reusi sa o uite pe Alicia Florrick, personajul central din The Good Wife. Ei bine, Da, Da si iarasi Da.

Tradari, inselaciuni, scandaluri medatice, tactici politice si juridice… The Good Fight nu isi reneaga filiera si reia cu mandrie temele clasice ale serialului-mama. Cu o singura exceptie- nu mai este o singura femeie, ci sunt trei si toate sunt extraordinare.

Actritele sunt deci fabuloase. Daca personajul lui Diane, intepretata de catre Christine Branski, serveste drept legatura intre cele doua seriale, Lucca Quinn si Maia Rindell se impun si ele drept personaje cheie.

Fetele eroinelor de aici sunt putin schimbate fata de The Good Wife si permite deci unui public mai larg sa se identifice, precum si o reprezentare mai realista a societatii.

Sa nu mai vorbim si despre revenirea altor personaje din The Good Wife, precum amuzanta Marissa Gold. Are un rol foarte important si interesant aici.

O satira a Americii lui Trump. The Good Fight se inspira de la tulburatoare viata din America dupa alegerea lui Trump. Nu exista niciun episod fara sa se discute despre politica controversata a acestuia.

Stirile gen fake news sunt omniprezente, totul pare sa o ia razna si toti sunt gata sa se lupte pana la capat.

Lasă un răspuns