Tenet – filme pe care să le vezi pe Netflix pentru a prelungi experiența

Noul film al lui Christopher Nolan, Tenet, a aparut de curand in salile de cinema. Filmul este cel care spune povestea unui agent care trebuie sa salveze lumea din mainile unui om rau, datorita unei tehnologii care poate inversa timpul.

Daca ai vazut deja filmul la cinema si vrei sa prelugesti experienta, iata cateva filme disponibile pe Netflix care te vor ajuta sa faci asta.

Inception. Un alt film realizat de catre Cristopher Nolan, Inception este un thriller care nu mai are nevoie de prezentare si care prezinta o echipa de hoti antrenata de Leonardo Di Caprio care intra in visele tintelor lor pentru a le extrage secretele cele mai bine pastrate.

La fel ca si in Tenet, Christopher Nolan se joaca cu timpul si cu spatiul pentru a propune un film atat complex cat si extrem de distractiv care ofera cele mai spectaculoase scene de actiune.

The Town. Este al doilea film al lui Ben Affleck in calitate de realizator, fiind un thriiler captivant. The Town urmareste un hot care planuieste urmatoarea sa spargere, dar care are dubii in ceea ce priveste o femeie, echipa sa si un agent FBI foarte eficient. Tenet este foarte diferit, dar foloseste unele elemente din filmele cu furturi.

Edge of Tomorrow. Acest film de actiune cu Tom Cruise si Emily Blunt a fost primit foarte bine de catre critica, mai ales datorita faptului ca are cele mai bune scene de actiune si un joc al actorilor foarte bun. Scenariul, este la fel, foarte bun.

In acest film Tom Cruise intepreteaza un soldat care traieste aceeasi batalie mereu, in bucla, de fiecare data cand moarte in lupta.

Time Trap. Este cel mai ciudat film din lista. Este cel care urmareste un grup de studenti care isi cauta profesorul si care dau de o ciudata grota care duce la o distorsiune a timpului si a spatiului.

The Cloverfield Paradoxe. Este o franciza care devine din ce in ce mai ciudata cu fiecare film nou. Este un film ce are in prim plan actori foarte buni. Urmareste o echipa spatiala care incearca sa rezolve o criza energetica de pe Terra, dar care pana la urma duce la disparitia intregii planete. Deci vor trebui intr-un fel sau altul sa gaseasca drumul inapoi.

In the Shadow of the Moon. Este un alt film original Netflix care il pune in scena pe Boyd Holbrok si pe Michael C. Hall. Boyd are rolul unui politist determinat care are o singura obsesie- sa prinda un criminal. Crimele sunt aproape toate inexplicabile si chiar daca sunt uneori oribile vei fi cu siguranta la fel de pasionat in rezolvarea lor, la fel ca si Boyd.

See You Yesterday. Este versiunea mai moderna a filmului Back To The Future. Dar filmul se concentreaza si asupra problemelor sociale. Un tanar om de stiinta care a inventat calatoriile in timp incearca sa se reintoarca in timp pentru a incerca a impiedice moartea fratelui sau, omorat de politisti.

Lasă un răspuns