Stranger Things – Netflix pregătește în sfârșit un sezon 5!

Sezonul 4 de la celebrul serial “Stranger Things” se pare ca nu va fi si ultimul. Povestea este deci departe de epilogul sau si fratii Dufer inca mai au multe de spus. Un sezon 5 este deja in discutii si poate ca nici acesta nu va fi ultimul…asta chiar daca filmarile la sezonul 4 inca nici nu au inceput.

Deci epopeea « Stranger Things » nu este gata inca sa se incheie. Intr-un interviu acordat pentru Hollywood Reporter, creatorii serialului au confirmat ca sezonul 4 nu va fi ultimul sezon al serialului. Daca nu stim inca exact cate sezoane va avea serialul, povestea este departe de a se fi incheiat. Nu este un lucru deloc suprinzator, avand in vedere succesul serialului, lansat in anul 2016 pe Netflix.

Inainte de a descoperi insa cel de-al cincilea sezon, sezonul cu numarul 4 mai are si el episoade de derulat. Filmarile insa, au intarziat foarte mult din cauza pandemiei actuale. Dupa doar cateva saptamani de repetitii, echipele au trebuit sa intrerupa filmarile si se pare ca inca nu s-au intors pe platou.

Si la fel ca si in cazul multor seriale de pe Netflix, sezonul 4 va aparea cu intarziere pe Netflix. Si poate ca pana in anul 2021, nici nu va aparea. Toata lumea abia astepta sa reia filmarile de la serial, dar cea mai importanta, este deocamdata, siguranta echipei.

Aceasta intrerupere, a dat totusi, sansa, fratilor Duffer sa perfectioneze serialul. Acestia au avut mai mult timp la dispozitie pentru a scrie scenariul. Pentru prima data au avut toate scenariile la dispozitie si au putut sa le priveasca ca pe un tot, pentru a finisa sau perfectiona anumite detalii. Pandemia de Coronavirus le-a dat deci creatorilor mai mult timp sa se uite inspre viitor, sa determine ce este mai bine pentru viitor. Sa inceapa sa umple golurile din aceasta poveste i-a facut pe acestia sa aiba o mai buna idee cu privire la ce au de facut pentru a spune mai bine aceasta poveste.

Si se pare ca un nou personaj se va alatura intrigii. Confirmarea a venit odata cu descrierea unui nou personaj care ar trebui sa se alature serialului din sezonul 4. Numele sau este Ashe. Studioul este in cautarea unui actor in jur de 20 de ani, de orice origine care trebuie sa se angajeze pentru doua sezoane, asta insemnand ca arcul narativ al personajului, care va fi esential in noul sezon nu va fi rezolvat inainte de sezonul cu numarul 5.

In orice caz, fanii abia asteapta sezonul cu numarul 4. Va avea se pare, 8 episoade si nu se va derula in orasul Hawkins si ca va aduce din nou in scena personajul Robin.

Intriga sa, se pare ca este deocamdata secreta, dar un prim videoclip a dat deja un prim indiciu cu privire la ceea ce ne asteapta. Ne-a dat mai ales informatii cu privire la reintoarecerea unui personaj cheie. Sean Astin l-a interpretat pe Bob Newby in sezonul 2 si se pare ca va reveni.

Lasă un răspuns