Seriale care au bătut recordurile de longevitate

Esti curios sa vezi care sunt serialele care au batut recordurile de longevitate, despre care ai crezut ca nu se vor mai termina vreodata?

Supernatural. Jensen Ackles, Jared Paladecki si Misha Collins, vedetele din serialul Supernatural au dezvaluit emotionanta veste prin intermediul unui mesaj video postat pe Instagram. Serialul se va incheia deci odata cu sezonul 15. Acest ultim sezon ar trebui sa fie alcatuit din 20 de episoade insa pentru moment nicio data oficiala de difuzare nu a fost precizata.

The Big Bang Theory. Serialul povesteste aventurile doctorului Sheldon Cooper, fizician si al grupului sau de prieteni. Cel mai indragit personaj este cel al vecinei lor, Penny. Serialul se va incheia odata cu difuzarea sezonului cu numarul 12, anul acesta.

Criminal Minds. Acest serial politist din 2005 se focalizeaza asupra departamentului de stiinte comportamentale, apartinand FBI si inca mai are audienta mai multe decat satisfacatoare. Serialul, extrem de popular in randul telespectatorilor din intreaga lume, a fost nominalizat la mai multe premii de-a lungul celor 14 sezoane si ultimul sezon, sezonul 15 este difuzat actualmente in SUA.

Grey’s Anatomy. Cel mai nou sezon al serialului Anatomia lui Grey a fost recent confirmat. Ellen Pompeo si-a reinnoit contractul conform unor surse oficiale. Creat de Shonda Rhimes, este cel mai lung serial dramatic difuzat vreodata. Personajul lui Meredith Grey, interpretat de Ellen Pompeo, se afla sub lumina reflectoarelor din 2005. Aceasta din urma a devenit una din cele mai bune platite actrite din lume datorita acestui serial.

NCIS. Punandu-l in scena pe Mark Harmon, serialul a triumfat pe canalele de televiziune din intreaga lume. Sezonul cu numarul 16 tocmai a fost confirmat de catre CBS. Serialul ne incanta zilele inca din anul 2003 si a adunat numai putin de 300 de episoade.

Doctor Who este un serial ce a fost dezvaluit pe micul ecran incepand cu anul 1963 si este compus din 37 de sezoane. In 2018 acest serial cult a intrat intr-o noua epoca: rolul dcotorului va fi interpretat pentru prima data de catre o femeie, Jodie Whittaker. Serialul este inscris in Guiness Records drept unul din cele mai lungi seriale SF al tuturor timpurilor.

ER. ER si cele 331 de episoade ale sale este responsabil de actualul succes de care se bucura serialele medicale. Este alcatuit din 15 sezoane. Difuzat intre 1994-2005, acesta a propulsat o mare vedeta de la Hollywood, George Clooney.

Dallas. Acest serial american aduna numai putin de 357 de episoade si difuzarea sa s-a intins pe o perioada lunga, intre anii 1978-1991. Povestea familiei Ewing a atras simpatia unui numar mare de oameni. Cel mai iubit personaj a fost cel a baronului texan al petrolului, J.R. Ewing.

Lasă un răspuns