Riverdale, Game of Thrones… cele mai teatrale morți din seriale

Le regasim in special in seriale dar nu numai…stii si tu, aceste scene cu morti dramatice sunt extrem de teatrale si asa si trebuie sa fie altfel nu ar avea farmec. De la Riverdale la Game of Thrones, am adunat pentru voi cateva din cele mai teatrale morti din seriale.

Aiden in Revenge. Una din marile iubiri ale lui Emily devine una din victimele infruntarii sale cu Victoria. In sezonul final al sezonului 3 Aiden este otravit dupa care sugrumat de maleficul din serialul Revenge in timpul unei scene pe cat de socante pe atat de tragice.

Blaca in Devious Maids. Cel mai mare regret al fanilor lui Naya Rivera este disparitia prematura a personajului Blanca. Dupa ce a fost rapita, servitoarea repare…ca mai apoi sa fie ucisa cu sange rece. Criminalul agata mai apoi cadavrul sau in mijlocul unei case, provocandu-i lui Evelyn Powell o criza cardiaca.

Midge in Riverdale. Una din cele mai spectaculoase scene in care moare un personaj este cea a lui Midge din serialul Riverdale. In mijlocul unei reprezentatii oferite de Carrie, Midge este injunghiat de Black Hood pe scena. O scena care inca ii haituie pe locuitiorii din Riverdale dar si pe fanii serialului.

Bart in Gossip Girl. Dupa ce si-a simulat moartea pentru prima data in cadrul acestui serial, tatal lui Chuck reapare intr-o scena mai buna. Relatia nesanatoasa dintre Bart si fiul sau atinge culmea pana la infruntarea fizica in cadrul penultimului episod al serialului care devine fatal pentru omul de afaceri. Aspectul dramatic al scenei este amplificat de mzica de fond, demna de o telenovela.

Red Wedding din The Game of Thrones. Ceea ce trebuia sa fie una din cele mai fericite zile din viata familiei Stark si anume casatoria fratelui lui Catelyn, se transforma intr-o drama spectaculoasa si traumatizanta. Nu este de mirare faptul ca Red Wedding a devenit una din cele mai populare scene ale serialului Game of Thrones, chiar in istoria serialelor de televiziune.

Luna in Scandal. In episodul final al sezonului 6 al serialului Scandal, Olivia descopera faptul ca Luna este responsabila de asasinatul sotului sau, presedintele Vargas si o determina sa isi doreasca sa isi puna capat zilelor. Ce va face Olivia pana la urma? Va incerca sa isi puna capat zilelor cu ajutorul pastilelor pe care insasi Luna i le ofera? Sau nu va avea curajul?

Lasă un răspuns