RED anunță Hydrogen Two

RED anunta un nou smartphone, Hydrogen Two – si profita de aceasta ocazie pentru a se distanta de numeroasele defecte ale lui Hydrogen One. Fondatorul companiei, Jim Jannard, explica ca lucreaza la un design complet nou. RED va fabrica un modul foto pentru a face din Hydrogen un aparat complementar cu o calitate asemanatoare celei vazut in cinematografe.

In cadrul unui interviu, Jim Jannard, fondatorul RED, revine asupra principalelor probleme intalnite de primul telefon al companiei, Hydrogen One. Responsabilul explica ca firma a incredintat dezvoltarea smartphone-ului sau unei firme chinezesti. Conform Jim Jannard, aaceasta firma nu s-a ridicat deloc la inaltimea asteptarilor, a sub-performat intr-o maniera semnificativa si a facut rezolvarea problemelor acestui smartphone imposibila. Hydrogen One nu s-a bucurat de un succes prea mare deoarece a intampinat probleme multiple. Ce nu a mers la primul telefon spera sa rezolv acum aceasta a doua generatie. Problemele de design ale lui Hydrogen One nu au mai putut fi rezolvate, recenziile au fost negative si extrem de dure.

Hydrogen va lansa un Hydrogen Two, regandit de la zero. O explicatie partiala care serveste drept pretext anuntului succesorului sau, Hydrogen Two va beneficia de un nou modul foto care trebui sa fie compatibil cu doua generatii de smartphone-uri si trebuie sa le permita acestor aparate sa devina camere complementare pentru a captura imagini de calitate cinema la cel mai inalt nivel dar la un pret mai scazut (decat celelalte camere RED).

Acest faimos modul foto, extrem de asteptat, poarta numele de Komodo si depaseste cu mult calitatea prevazuta initial, chiar daca aceasta din urma nu reuseste inca sa atinga calitatea camerelor profesionale ale marcii. Acest modul va fi compatibil si cu prima generatie de telefon. Este conceput intern. Hydrogen Two este conceput virtual de la zero cu o alta firma chinezeasca. Acest modul este unul cinematic si poate oferi o excelenta calitate a capturii, cu mult peste ceea ce ofera chiar si telefoanele din gama premium. Capacitatile sale ar depasi cu mult chiar si cele ale modulului original anuntat in urma cu doi ani.

Hydrogen Two urmeaza sa fie echipat cu cel mai recent Snapdragon, cu 8 sau 12 GB RAM. In plus, ecranul are toate sansele sa fie unul holografic si mai mare decat Hydrogen One. Adevarul este ca nu ar strica nicio baterie mai buna. In ceea ce priveste problemele cu care s-a confruntat Hydrogen One, acum se lucreaza cu un nou ODM (original design manufacturer), cu o echipa complet noua.

Jim Jannard a adaugat faptul ca proprietarii de Hydrogen One vor beneficia de un tratament preferential in ceea ce priveste achizitionarea unui Hydrogen Two si a modulului video. Pentru moment, nu exista nicio data oficiala de prezentare, nici de lansare. Nici precomenzile nu au fost inca anuntate.

Lasă un răspuns