Realme X2 Pro: Snapdragon 855+, ecran 90Hz și încărcare integrală în 35 de minute, noul flagship se dezvăluie

Realme, marca de smartphone-uri creata in 2018, incepe sa ne dezvaluie incetul cu incetul pe contul sau de Twitter informatii cu privire la noul sau telefon, Realme X2 Pro. Acesta din urma va dispune de un sistem nou nout de incarcare rapida, SuperVOOC de 50W, cel mai rapid sistem din lume.

Constructorii de smartphone-uri care apartin firmei BBK Electronics (OnePlus, Oppo, Vivo, Realme) sunt in special inovanti in materie de incarcare rapida. Oppo a fost cel care a prezentat pentru prima data VOOC, care a fost reluat mai apoi de OnePlus sub numele de Dash Charge inainte de a fi modificat in Wrap Charge. Aceasta tehnologie a schimbat comportamentul utilizatorilor deoarece le permite sa castige deja 50% de baterie in doar 30 de minute. Cu toate acestea, puterea exploatata de incarcator era de doar 20W.

Cea mai rapida solutie de incarcare de pe piata. Oppo si OnePlus si-au imbunatatit deja solutiile, propunand in special incarcatoare pana la 30W. Insa Realme inoveaza si ar trebui sa fie primul constructor de smartphone-uri care propune un incarcator astfel de puternic deoarece atinge 50W. Un lucru care ar trebui sa permita o incarcare integrala a bateriei smartphone-ului in doar 35 de minute, ceea ce constituie cea mai rapida solutie de pe piata la momentul actual.

Un numar destul de mare de specificatii au fost deja confirmate de catre constructor: procesor Snapdragon 855+, ecran 90Hz, incarcare ultrarapida de 50W si un aparat foto cvadruplu cu un modul principal de 64mpx. Acesta din urma va furniza un zoom hybrid 20X, un unghi ultra larg la 115 grade, un mod super macro si un mod portret.

Se spune despre Realme X2 Pro ca se prefigureaza un rival de seama pentru Xiaomi Mi 9T Pro. Bateria sa este de 4000 mAh si se va afla in interiorul unei carcase unibody. In plus, utilizatorului i se ofera si suport pentru alimentare rapida la 50W.

Vizibil, smartphone-ul Realme nu face niciun compromis in ceea ce priveste performantele brute. Un ultim indiciu ar trebui sa fie dezvaluit curand, pentru a sti mai multe despre acest nou periferic. Asteptam si informatii despre pret si data lansarii in Europa. Momentan se stie ca prima tara europeana in care va fi lansat Realme X2 Pro este Spania. Ne putem astepta la un pret atragator tinand cont de sumele practicate pana in prezent de constructorul Realme.

Lasă un răspuns