Nokia anunță două noi feature phones din care unul compatibil 4G

Doua telefoane solide sunt pe cale sa se alature gastii Nokia, Nokia 220 4G si Nokia 105. Doua serii de telefoane ce vor fi disponibile incepand cu luna august a acestui an. Propuse in culori diferite, acestea vor beneficia de un pret abordabil deoarece cel mai bun dintre ele va fi comercializat la un pret incepand cu doar 39 de euro.

Daca te intrebi daca mai foloseste cineva in ziua de azi feature phones, ei bine, raspunsul este Da, chiar milioane de oameni. HDMI Global a decis sa vina cu doua noutati anul acesta pentru fanii feature phones. Doua device-uri ieftine si cu o autonomie pe masura.

Nokia 105, un telefon cu o autonomie de 25,8 zile. Strictul necesar, iata cu ce va fi dotat Nokia 105. Prezentat drept un telefon din gama de jos, Nokia 105 va fi echipat cu un ecran mic, de doar 1,77 inchi. Nu va avea nici un aparat foto insa va fi echipat cu o baterie care ii va garanta o autonomie de 14,4 ore in convorbiri si de peste 25 de zile in stand-by. Nokia 105 ii va permite utilizatorului sa asculte radio si sa ataseze o casca la telefon. Cu toate acestea, de notat este un punct negativ in ceea ce priveste incarcarea sa – nu va fi compatibil decat cu un cablu din norma USB 1.1.

Nokia 105 dispune de o conectivitate 2G, vine cu 4MB spatiu de stocare si cu 4MB RAM, o baterie de 800mAh si o lanterna pe latura superioara. Este un terminal construit din plastic si va fi disponibil in culorile negru, albastru, roz la un pret de 13 euro.

Nokia 220 4G, 27 de zile de autonomie in stand by, doar 6 ore in convorbiri. Acest Nokia 220 4G este putin mai avansat decat Nokia 105. Prima diferenta consta in modulul foto din partea dorsala a telefonului si ecranul de 2,4 inchi. Radio FM este si el integrat si disponibil fara casca. Acest telefon mobil beneficiaza, printre altele, de 24 MB de stocare.

Nokia 220 4G are o baterie de 1200 mAh ceea ce promite o autonomie de pana la 27 de zile. Este un device construit din plastic si include jocuri precum Snake sau Tetris dar si suport dual-sim.

Dupa cum indica si numele sau, Nokia 220 4G va fi compatibil 4G. Dispune de un browser pentru navigarea online si este vandut cu o aplicatie integrata. Pentru 39 de euro ai posibilitatea de a dispune de un telefon care se presupune ca este rezistent si care va dispune de o autonomie, in stand by, de 27 de zile sau in convorbiri de 6 ore.

Cele doua telefoane Nokia vor fi comercializate incepand cu luna august.

Lasă un răspuns