Madre Solo Hay Dos, o comedie mexicană amuzantă Netflix

Dupa comedia ¿Eres tú, papá? care vorbeste despre o tanara fata care pleaca in cautarea tatalui sau, Netflix ne ofera o noua comedie mexicana, ideala de urmarit in familie, plina de farmec, de descoperit pe celebra platforma de streaming.

Ana si Mariana sunt doua femei radical diferite. Prima este o bogatasa, o femeie de afaceri de succes al carei vieti este dominata de reguli numeroase, spre disperarea sotului sau Juan Carlos si a celor doi copii adolescenti. Mariana este o femeie care inca locuieste impreuna cu mama sa si care se pregateste sa devina mama celibatara dupa ce tatal bebelusului din burtica a abandonat-o fara sa ii dea vreo explicatie.

La patru luni de la nasterea simultana, cele doua femei descopera ca bebelusii lor au fost schimbati la nastere. Insa, separarea de copiii care nu sunt ai lor se va dovedi a fi imposibila si ambele familii se vad nevoite sa locuiasca sub acelasi acoperis.

Trailerul da cu siguranta tonul acestui film si rezultatul este la inaltimea asteptarilor. Madre Solo Hay Dos este o comedie extrem de reusita in care secretele, minciunile si alte subterfugii la care apeleaza protagonistele ritmeaza cele 9 episoade ale primului sezon al acestui serial. Este o comedie amuzanta, o comedie care ne atinge sufletele si cele doua femei, Mariana si Ana, care se urasc de moarte vor fi nevoite sa invete incetul cu incetul sa se aprecieze, pentru binele fiicelor lor.

Distributia este impecabila. Serialul creat de catre Carolina Rivera este o reusita frumoasa, pe care amatorii de comedie o vor aprecia fara indoiala.

Madre Solo Hay Dos (Daughter From Another Mother) este difuzat pe Netflix incepand cu data de 21 ianuarie. Cu siguranta iti va placea si tie aceasta comedie despre familia ciudata formata despre aceste doua femei radical diferite.

Lasă un răspuns