Demon Catchers, noua dramă fantastică sud-coreeană

Un imens succes in Coreea de Sud, drama Demon Catchers a inceput sa fie difuzata si de catre celebra platforma Netflix.

Nerabdarea este foarte mare pentru fanii dramei sud-coreene de pe Netflix. Un mare succes pe canalul OCN din Coreea de Sud, The Uncanny Counter, ajunge acum si pe Netflix, sub numele de Demon Catchers.

Demon Catchers este serialul care urmareste viata de zi cu zi a unui grup de persoane numit Counters. Fiecare persoana din acest grup detine o putere speciala pe care o foloseste pentru a lupta contra spiritelor maelfice. Pentru a pastra secretul cu privire la activitatile lor, lucreaza sub acoperire intr-un restaurant. Printre ei se afla si So Mun, cel mai tanar membru al grupului care inca merge la liceu si a carui putere speciala este forta sa fizica.

Demon Catchers ii pune in evidenta in rolurile principale pe tanarul Joe Byeong-Gyu, vazut deja pe Netflix in drama Hot Stove League, pe Yu Jun-Sang care a jucat in Graceful Friends, Kim Se-Jeong, cantareata de K-Pop Gugudan, care a jucat si in The Sound Of Your Heart si School 2017, Yum Hye-Ran vazuta in Mystic Pop-Up Bar si When The Camellia Bloom, dar si pe Ahn Suk-Hwan care a putut sa fie vazuta in Clean With Passion For Now.

Vor juca alaturi de Moon Sook, vazut in drama Tunnel, Sung Ji-Ru, care a jucat in A Korean Odyssey, Son Ho-Jun care a fost vazut in Was It Love et Kim So-Ra, vazuta in Familiar Wife.

Un lucru e sigur, dramele fantastice sunt foarte in voga pe Netflix. Drame care seduc din ce in ce mai multa lume precum Kingdom, care s-a bucurat si el de cea mai mare popularitate. La jumatatea drumului dintre comedie si fantastic, ne va prezenta niste eroi atipici, care vor fi foarte indragiti, fara doar si poate.

Lasă un răspuns