Cele mai frumoase locuri pentru poze magnifice pentru Instagram

Oare cine nu viseaza sa isi impresioneze prietenii si abonatii de pe Instagram in timpul vacantelor? Si chiar daca o multime de clisee par foarte usor de realizat sau de obtinut, sa gasesti amplasarea ideala pentru o sedinta foto pentru Instagram poate sa fie un lucru extrem de delicat.

Iata deci care sunt cele mai frumoase locuri unde poti obtine poze magnifice pentru fi postate mai apoi pe InstaGram. Daca nu ne crezi, du-te si verifica.

Kuweit. Daca vrei sa obtii cele mai frumoase poze pentru Instagram, trebuie sa ajungi pe la Kuweit. Green Island si Souk Al Mubarakeya sunt cele mai populare.

Taiwan. Taiwan, supranumit si inima Asiei, are o multime de locuri animate, ideale pentru cele mai frumoase poze pentru Instagram.

Australia. Australia este un loc extrem de popular atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase poze. Sydney si Melbourne sunt locuri foarte populare si atrag o multime de turisti din cele patru colturi ale lumii .

Hong Kong. Neoane luminoase, un orizont brazadat de maiestuoase zgarie-nori si o gastronomie mai mult decat vibranta, iata de ce Hong Kong continua sa atraga o multime de turisti.

Canada. Daca vrei sa obtii cele mai frumoase poze cu natura, aici trebuie sa ajungi. Cu muntii si peisajele sale magnifice, este o destinatie estivala fantastica.

Indonezia. Exista o multime de locuri perfecte pentur poze pentru Instagram in Indonezia. Portile Paradisului de la Pura Lempuyang, din Bali, se numara printre cele mai populare atractii.

Africa de Sud. Peisaje care iti vor taia respiratia, safari si o frumusete naturala de necontestat. Africa de Sud este un vis devenit realitate pentru fiecare fan Instagram.

India, Mumbai, Bangalore, Chennai sau Goa… iata locurile preferate de catre turisti pentru a obtine cele mai frumoase poze.

Dubai. Dar daca iti doresti sa ajungi intr-o destinatie mai glamour, trebuie sa ajungi prin Dubai, un oras extrem de luxos din Emiratele Arabe.

Singapore. Centrul de la Cloud Forest este cel mai apreciat loc pentru poze pentru Instagram. Urmeaza apoi muzeul ArtScience si frumoasa straduta Koon Seng.

Regatul Unit. Monumentul preistoric Stonehenge, aflat la in jur de 120 de km fata de capitala Londra, este unul din cele mai misterioase si mai populare locuri de aici.

Italia. La Venetia, este imposibil sa nu obtii cele mai frumoase poze pentru Instagram. Si de ce nu ai incerca sa faci poze dintr-o gondola?

Maroc. Este aproape imposibil sa nu ne minunam in fata splendidelor poze cu orasul albastru Chefchaouen.

Malaiezia. Aici vei gasi o multime de locuri de descoperit, de la cele mai splendide peisaje urbane pana la plajele incredibil de pitoresti.

Turcia. Oare cine nu si-ar dori o poza in Cappadocia cu baloanele cu aer cald pe fundal?

Lasă un răspuns