Când Galaxy A40 este mai abordabil decât Xiaomi Redmi Note 7

Lansat la un pret de 259 de euro in urma cu cateva luni, Samsung Galaxy A40 este acum disponibil la 184 de euro pe anumite site-uri ceea ce inseamna o economie de 75 de euro la pretul sau de origine. Devine astfel mai ieftin decat un Xiaomi Redmi Note 7,vandut la un pret de 199 de euro la versiunea sa de 32 GB.

Pentru a rivaliza cu Xiaomi Redmi Note 7, Samsung Galaxy A40 are cateva atu-uri din care retinem in special ecranul AMOLED. Actualmente, poate fi achizitionat la un pret special, de 184 de euro. Beneficiaza in egala masura de de garantia constructorului cu o durata de doi ani.

Samsung Galaxy A40 arboreaza cu mandrie un look propriu gamei constructorului coreean, trebuie sa admitem faptul ca designul este ingrijit si bine gandit in privinta acestei game. Bretonul si marginile sunt discrete, ecranul Super AMOLED isi face bine treaba si apreciem in special formatul sau compact. Cu diagonala sa de 5,9 inchi, A40 este usor de manevrat cu o mana si ideal pentru a devora continut media.

Fiind o versiune mai modesta decat Galaxy A50, nu isi permite luxul de a integra un modul cu camera foto tripla. Insa, face tot posibilul sa faca sa roseasca concurenta, pe Xiaomi Redmi Note 7, rivalul sau principal pe acest segment de piata. Are un aparat foto dublu, de 15+5 mpx care poate oferi clisee dragute chiar si in conditii mai putin favorabile. Camera frontala este de 25mpx si de altfel mai mult decat convingatoare, chiar daca modul portret este perfectibil.

Nu straluceste datorita puterii oferite. Procesorul Exynos 7904 sprijinit de 4GB memorie vie isi gaseste rapid limitele in jocurile mai gurmande precum PUGB. Daca aceasta configuratie nu este evident destinata pentru o utilizare gaming, este in schimb suficienta pentru a aprecia o experienta de utilizator fluida sub Android 9.0 Pie. Interfata One UI este de altfel un regal in viata de zi cu zi.

In ceea ce priveste autonomia, bateria de 3100 mAh ii ofera performante medii. Bateria tine chiar si doua zile daca telefonul nu este folosit in mod intens.

De ce recomandam acest smartphone?
– ecranul Super AMOLED ;
– luarea in mana este confortabila ;
– interfata One UI pur si simplu ;

Pe unele site-uri, folosind anumite coduri, Samsung Galaxy A40 poate fi achizitionat la un pret de 184 de euro. A40 este un telefon bun fara a fi campion insa. Nu este un campion insa este un elev bun. Cel putin asta este impresia lasata de A40 in special in termeni de autonomie.

Lasă un răspuns